Vriend van de “Stichting Promotie Hellevoetsluis“

Sinds 2017 is in Hellevoetsluis de “Stichting Promotie Hellevoetsluis”actief die zich inzet voor de promotie van onze mooie Vestingstad. Hellevoetsluis heeft zoveel moois te bieden dat daar veel meer mensen van zouden moeten genieten. Dat geldt niet alleen voor toeristen maar ook voor onze eigen inwoners. Een groot deel van onze inwoners weet nog niet half hoe mooi onze woonplaats is.

Willen wij iedereen zo goed mogelijk informeren, vertellen wat hier allemaal te doen is en de Hellevoetse evenementen onder de aandacht brengen, dan hebben we daar wel een beetje hulp bij nodig.

Vindt u het ook zo fijn in Hellevoetsluis? Bent u er trots op dat u Hellevoeter bent? Wilt u ons steunen en “Vriend van Hellevoetsluis” worden?


Voor een bedrag van slechts € 2,08 per maand ( € 25,= per jaar!) vermelden wij u op onze vriendenlijst op www.bezoekhellevoetsluis.nl. U ontvangt dan onze digitale nieuwsbrief en wij nodigen u eenmaal per jaar uit om met ons een kopje koffie te drinken en een rondleiding langs één van de schoonheden van onze stad te maken (max 2 personen).

Als welkomstgeschenk voor uw vriendschap krijgt u van ons zo’n mooi serie ansichtkaarten waarbij een setje van 6 Hellevoetse postzegels natuurlijk niet mag ontbreken.

Ja, ik geef mij op als Vriend van “Bezoek Hellevoetsluis”. Hiermee ondersteun ik de Stichting Promotie Hellevoetsluis met een bijdrage van € 2,08 per maand ( € 25,= per jaar).


Particulier

Naam:

Adres:

Postcode:

Email:

Opmerkingen: