Word Partner van Hellevoetsluis!

Sinds 2017 is in Hellevoetsluis de “Stichting Promotie Hellevoetsluis” actief die zich inzet voor de promotie van onze mooie Vestingstad. Hellevoetsluis heeft zoveel moois te bieden dat daar veel meer mensen van zouden moeten kunnen genieten. Dat gaat niet vanzelf en door krachten te bundelen kan dit alleen maar beter en breder gedaan worden. Samen is er meer te bieden en samen halen we meer uit “bezoekhellevoetsluis”.

 

Onze krachten bundelen wij onder andere met de marketingorganisatie OpVoornePutten, want met elkaar krijgen wij ons mooie eiland Voorne Putten met als belangrijkste onderdeel daarvan Hellevoetsluis onder de aandacht van een breed publiek. Maar wij willen dat graag met iedereen doen die betrokken is bij bezoekers aan Hellevoetsluis.

Met OpVoornePutten bezoeken wij onder andere beurzen zoals de Vakantiebeurs, salon Antwerpen, de 50+ Beurs. Met u doen we dat op een manier die we graag met u bespreken.

 

Wij zitten op een centrale plaats midden in het toeristische hart van onze gemeente, goed bereikbaar en in de zomermaanden zelfs iedere dag geopend. Een goede plek om te beginnen met een leuk verblijf in Hellevoetsluis. Aan de Westzanddijk 1a in de vesting van Hellevoetsluis is ons Toeristen Informatiepunt gevestigd. Vanuit daar doen we er alles aan om inwoners en bezoekers van Hellevoetsluis te informeren, evenementen te ondersteunen en onze mooie plaats meer op de kaart te zetten. Inmiddels is duidelijk geworden dat er behoefte is aan zo’n Toeristen Informatiepunt want velen hebben ons het afgelopen jaar al gevonden. Het komende jaar zal dit punt een nog centralere rol gaan spelen.

 

Om de vele evenementen die jaarlijks in Hellevoetsluis plaatsvinden onder de aandacht te brengen geven wij minimaal twee maal per jaar een evenementenkalender uit die wij breed verspreiden. Evenementenorganisaties ondersteunen wij graag met hun promotie. Met ingang dit jaar komt u ons beeldmerk met de komende evenementen veelvuldig en op diverse plaatsen tegen.

Maar er is natuurlijk meer dan alleen een Toeristen Informatiepunt om de aandacht op Hellevoetsluis te richten. Wij bezoeken beurzen, publiceren in de media over onze stad en wij werken aan een assortiment Hellevoetse aandenkens om de zichtbaarheid en herkenbaarheid te vergroten. Zo ging onze eerste serie “groeten uit Hellevoetsluis” snel over de toonbank en een Hellevoetse postzegel erbij maakte de afzender en ontvanger nog blijer. Wij adviseren groepen die een dagje, of langer voor Hellevoetsluis en omgeving komen. En onze gidsen vertellen over onze roemrijke geschiedenis als zij een groep begeleiden.

 

Met elkaar hebben wij voor bezoekers een schitterend product te bieden en kan een ieder zich op een hele leuke manier dagen vermaken. Wij wijzen bezoekers en mogelijke bezoekers graag op al dat moois, maar dat kunnen we niet alleen. Aan onze inzet zal het niet liggen, inmiddels staat een flinke groep vrijwilligers klaar, die heel trots zijn op Hellevoetsluis en dat graag aan iedereen willen laten weten.

 

Wilt u ook meer halen uit het positieve imago van Hellevoetsluis, help ons dan mee hieraan te bouwen. De nieuw gebouwde website geeft een mooi beeld van en over Hellevoetsluis en sluit heel mooi aan bij “Op Voorne Putten”.

 

Om dit alles verder uit te bouwen en meer bezoekers naar Hellevoetsluis te trekken hebben wij uw hulp hard nodig. Van de gemeente ontvangen wij subsidie maar dat is niet toereikend voor al onze plannen. Wij hopen dan ook dat u ons wilt helpen want Samen is er meer te bieden, en samen halen we meer uit bezoekhellevoetsluis!

Voor een bedragje van € 2= per week ( € 100,= per jaar excl. BTW) helpt u ons al.


Naast onze tomeloze inzet krijgt u veel meer van ons terug. Samenwerking is tenslotte tweerichtingsverkeer.

Uw bedrijfsnaam vermelden wij op onze vrienden/partner pagina op onze website www.bezoekhellevoetsluis.nl. Uw beeldmerk hangen wij op in onze vrienden/partnergalerij in ons Informatiecentrum zodat al onze bezoekers kunnen zien dat wij elkaar een warm hart toedragen.

Heeft u foldermateriaal dan delen wij dat graag aan onze bezoekers uit!

Ja, ik geef mij op als Partner van “Bezoek Hellevoetsluis”. Hiermee ondersteun ik de werkzaamheden van de stichting promotie Hellevoetsluis met een bijdrage van € 2,= per week ( € 100,= per jaar excl. BTW).


Bedrijf

Naam:

Adres:

Postcode:

Email:

Opmerkingen: