Havens

De burgemeesters van Voorne-Putten (Westvoorne/Hellevoetsluis/Brielle/Nissewaard) roepen, vanwege het Corona-virus (COVID-19) iedereen op om niet naar vakantieparken, jachthavens en campings te komen.

Vanwege het Coronavirus heeft het kabinet verschillende maatregelen genomen om het aantal besmettingen te vertragen. Het moet voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd gebruik moeten maken van het zorgsysteem.

De burgemeesters op Voorne-Putten vragen om niet naar de campings, vakantieparken en jachthavens op het eiland te komen. Zij willen zo het belang benadrukken van het vertragen van het virus en de druk op de zorg. Ook de burgemeester van Goeree-Overflakkee, de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en Provincie Zeeland hebben deze oproep gedaan.

Hellevoetsluis beschikt over een 6-tal schitterende havens met in totaal zo’n 2.000 ligplaatsen. Ruime ligplaatsen met douche-, toilet- en elektrafaciliteiten om uw bezoek of verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De havens zijn in beheer bij gemeente, verenigingen en/of bedrijven. De betreffende haven­meesters vertellen u er graag alles over. Zie ook de plattegrond op de middenpagina.


Op Voorne-Putten
  • Filters
Naar boven