Bezoek Hellevoetsluis

Bezoek Hellevoetsluis heeft een plekje in de vesting, om van hieruit allerlei activiteiten te verzorgen en bezoekers wegwijs te maken in het leuke aanbod van Hellevoetsluis en omgeving. Kom gerust eens langs voor wat extra informatie of voor misschien een leuk aandenken of cadeautje voor het thuisfront!

Heeft u  vragen, dan kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0181-854378 of stuur gerust een mail naar info@promotiehellevoetsluis.nl.

 

 


Evenementen

Heeft u evenementen of activiteiten die in Hellevoetsluis afspelen en leuk zijn voor bezoekers? Bijboorbeeld evenementen op en rond het water zoals de Vestingdagen en Pinkstersail. Ontbreekt jullie evenement nog in de meest complete evenementenkalender van Hellevoetsluis? Meldt het dan snel aan via het evenementenformulier.


Aanmelden

Meer weten? Neem contact op!

Stichting Promotie Hellevoetsluis werkt aan de bekendheid van Hellevoetsluis in de breedste zin van het woord. De website Bezoek Hellevoetsluis is bedoeld om bezoekers van Hellevoetsluis gastvrij te verwelkomen! Mocht je vragen hebben over Hellevoetsluis, ontbreekt er (bedrijfs)informatie of is deze niet volledig?

Meldt dit via onderstaande button.


mail ons

Facebook Pagina

Wil jij op de hoogte gehouden worden wat er allemaal te doen is in Hellevoetsluis? Dan kan dat heel makkelijk door ons te volgen via Facebook waarbij we jou dagelijks op de hoogte houden over alle leuke activiteiten in en rondom Hellevoetsluis!


Volg ons ook op Facebook

Op Voorne-Putten
  • Filters
Naar boven