Campings

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft besloten alle B&B’s, jachthavens, campings en vakantieparken tot nader order voor recreatief gebruik te sluiten.

De burgemeesters van Voorne-Putten (Westvoorne/Hellevoetsluis/Brielle/Nissewaard) roepen, vanwege het Corona-virus (COVID-19) iedereen op om niet naar Voorne-Putten te komen.

Vanwege het Coronavirus heeft het kabinet verschillende maatregelen genomen om het aantal besmettingen te vertragen. Het moet voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd gebruik moeten maken van het zorgsysteem.

De burgemeesters op Voorne-Putten vragen om niet het eiland te komen. Zij willen zo het belang benadrukken van het vertragen van het virus en de druk op de zorg. Ook de burgemeester van Goeree-Overflakkee, de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en Provincie Zeeland hebben deze oproep gedaan.

Kampeer op loopafstand van de historische vestingstad bij de sfeervolle familiecamping ’t weergors. Prettige kampeerplaatsen, camperplaatsen en luxe accommodaties. Voor het hele gezin, met z’n tweeën of met de hele familie!

De ligging van de Brongaard is ideaal voor een langer verblijf. U kunt gemakkelijk Zeeland verkennen, of naar het strand van de nieuwe Maasvlakte gaan. Het nabij gelegen duinengebied bij Rockanje en Oostvoorne behoort tot het mooiste van Nederland.

Op Voorne-Putten
  • Filters
Naar boven