PARTNER MOGELIJKHEDEN

De stichting Promotie Hellevoetsluis gelooft dat promotie loont!
Meer promotie over wat er te zien, te doen, te proeven en te beleven is in Hellevoetsluis trekt meer bezoekers. De kracht zit hem in de gezamenlijkheid van de promotie activiteiten van lokale ondernemers, horeca, culturele instellingen en gemeente.
 
 
Partnermogelijkheden
De bezoeker van “Bezoek Hellevoetsluis” vindt o.a. een actuele agenda van wat er te doen is. Maar ook hoe er te verblijven en te genieten is. Deze site is opgezet uit enthousiasme voor Hellevoetsluis. Ons uitgangspunt is vooral samen te werken met lokale ondernemers, musea en culturele instellingen om informatie uit te wisselen en te ‘delen’. De ‘leuk om te weten’ maar ook de belangrijke informatie zoals activiteiten en evenementen. Wij zien het als een warm welkom voor de bezoekers van Hellevoetsluis. Handig om in een oogopslag te zien wat te doen is in onze vestingstad en een digitaal loket om vragen te stellen.
Uitgangspunten
  • Stimuleren van toeristische en zakelijke toeristische bekendheid van Hellevoetsluis.
  • Stimuleren van dag- en verblijfstoerisme en bestedingen per bezoeker.
  • Het bereiken van meer slagkracht en efficiëntie in promotie.
  • Excellent ontvangen en informeren van bezoekers in ons Toeristen Informatiepunt aan de Westzanddijk 1a.
 
 
 
 
Participeer als partner
U kunt participeren in de promotie van Hellevoetsluis door te kiezen voor partnerschap. U ondersteunt dan ons initiatief en krijgt de mogelijkheid om via een centraal informatiepunt meer informatie over uw organisatie/bedrijf en uw evenementen.
Naast een website is er ook Social Media (Facebook, twitter). Met een op elkaar afgestemde mix van marketingelementen zorgen we voor een herkenbaar en betrouwbaar digitaal en fysiek loket waar duidelijk te zien is, wat er waar te doen is in Hellevoetsluis. Bij het zoeken naar een uitje, is alles laagdrempelig te vinden binnen één pakket:
 
Aanmelden evenementen
Heeft u evenementen of activiteiten die in Hellevoetsluis afspelen en leuk zijn voor bezoekers? Bezoek dan onze website www.bezoekhellevoetsluis.nl en meld uw evenement met het evenementenformulier aan.
 
 

Formulier: Ja ik meld mij aan als partner van www.bezoekhellevoetsluis.nl

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Keuze menu

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw partnership zorgvuldig vorm te geven op onze website.