OP MAAT

Verrassend verbindend. Heeft u specifieke wensen? Een familiedag, een bedrijfsuitje met een programma op maat of een volledig verzorgd arrangement? In Hellevoetsluis kan het!
 
 

OP MAAT

Groepsuitje

Geniet van al het moois dat Hellevoetsluis te bieden heeft. Ontspan tijdens een heerlijk middagje zeilen of zwemmen in het Haringvliet. Neem een duik in het roemruchte verleden van Hellevoetsluis of ontdek de historie van de brandweer. Pak de fiets en geniet van de frisse lucht! Een dag is misschien wel niet genoeg!

Voor meer informatie of de mogelijkheden

Schooluitje

Een schoolreisje naar Hellevoetsluis.

Zeg het maar? Spannend, uitdagend, educatief, sportief of een hele leuke combinatie. Picknick op de verdedigingswallen,

de mysterieuze aquaducten van het Droogdok Jan Blanken beleven! Op zoek naar de schat van de verdedigingswerken, lekker klauteren op het unieke open water speelparadijs of in de huid kruipen van de bemanning aan boord van een schip.

 

Voor meer informatie of de mogelijkheden

Bedrijfsuitje

Maak van uw afdelingsuitje of teambuilding een belevenis. Hellevoetsluis biedt hele bijzondere locaties! Laat het maritieme hart sneller kloppen, een heerlijke middag zeilen op het Haringvliet of een duik in de brandbestrijding. De musea liggen op loopafstand en al wandelend door de Vesting komen de monumenten tot leven.

 

Voor meer informatie of de mogelijkheden