OP HET WATER

Hellevoetsluis is vanaf het water een hele andere belevenis. Stap aan boord van een van de nostalgische schepen en ga mee een rondje zeilen op het Haringvliet. Geniet van het weidse uitzicht, laat u overvaren naar Stellendam om de zeehonden te begroeten, verbaas u over de Haringvlietsluizen of breng een bezoek aan het waterpark.
 

VAREN

Linquenda II

Geniet van het buitenleven!
Voor een unieke belevenis aan boord vaart u mee met de Linquenda II. De authentieke tweemaster is een unieke trouwlocatie en is uitstekend ingericht voor gezellige en persoonlijke dagtochten.

 

Tramhaven 1

3224 AJ  Hellevoetsluis

+31 (0)181 32 14 62

Lees verder

ZWEMMEN

Aquapark Splash

Een uniek open water speelparadijs
Spelen aan het strand betekent in Hellevoetsluis uitdaging! Aquapark Splash is een grote speeltuin voor kinderen op het water. Van elektrische bootjes tot veel lucht-speelattracties tot het Mini Splashpark voor de allerkleinsten in ondiep water en dichtbij het strand.

 

 

Zwembad De Eendraght

Een duik in het water!

De ingrediënten voor een leuke middag. Een 71 meter lange glijbaan, een whirlpool, een stroomversnelling en een groot bad waar de sportieve zwemmertjes helemaal los kunnen gaan. Spring maar in het diepe van binnenzwembad De Eendraght!

 

 

 

Zeilschip Hollandsch Diep

Unieke Locatie

Zeilend niet zeilend, beiden behoren tot de mogelijkheden om in de sfeervolle omgeving van het prachtige authentieke schip van alles te organiseren.

 

www.zeilschiphollandschdiep.nl

info@zeilschiphollandschdiep.nl

telefonisch bereikbaar op 06-22239821

 

Lees verder

De Oostvogel

Met de wind in de zeilen!
Driemastklipper de Oostvogel is in 1898 gebouwd en deed dienst voor de vrachtvaart tussen Rotterdam en Antwerpen. Anno 2015 staat het schip garant voor ontspanning en samen met de gasten wordt er gezeild.

 

 

Witte Wiefke

Klein maar fijn!
Varen met een klein gezelschap kan op het Witte Wiefke.

 

 

 

BRUG- EN SLUISTIJDEN / PONTJE TIENGEMETEN

WATERBUS / FREE SHUTTLE

Tijden brug over de Haaven

 

Tijden sluis kanaal door Voorne

 

Tijden pontje Tiengemeeten

 

Tijden waterbus

 

Shuttle Dienst Voorne Putten

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Lees verder

Hollandia

Exclusief varen en een beetje meer
De combinatie van snelheid en zeewaardigheid zijn een belevenis op de Holland! Voor een exclusieve huur voor zakelijke reizen met een select gezelschap of om met familie of een club vrienden een of meerdere dagen te gaan varen of op vakantie te gaan.