FILM, THEATER, MUZIEK

Op het gebied van film, theater en muziek bent u in Hellevoetsluis op de juiste plaats. De bioscoop zorgt voor een actueel filmaanbod en in een ongedwongen sfeer geniet u van een relaxed avondje film kijken. Liefhebbers van theater halen hun hart op bij theater de Twee Hondjes. Ontsnap even aan het dagelijkse leven en geniet.  Ook beschikt de stad over een leuk muziekcafé met veel live muziek. Ze bieden live muziek meerdere avonden per week met grote variatie in een huiselijke sfeer.
 

Muziekcafé Barbiertje

Keep Cool and Have Fun

Al veertig jaren is het BarBiertje een begrip in Hellevoetsluis.. Voor de liefhebber van live muziek is dit ‘het’ podium voor diverse soorten live muziek in Hellevoetsluis.

Lees verder

Muziekcafé Barbiertje

Kerstraat 26

3221 AG Hellevoetsluis

www.barbiertje.com

 

Theater Twee Hondjes

Theater om in te bijten

Er is altijd wat te beleven bij Theater Twee Hondjes. Elk seizoen serveert het theater u op een gevarieerd en pakkend programma met o.a. cabaret, kleinkunst, muziek, theater, toneel en dans.

Theater Twee Hondjes

Opzoomerlaan 106

3221 AP Hellevoetsluis

www.theatertweehondjes.nl

 

Lees verder

Bioscoop Tivoli

Een avondje film kijken

Voor een heerlijk avondje film kijken waar film kijken nog echt gezellig is. Geniet van de ontspannen sfeer en de persoonlijke aandacht. De twee zalen zijn sfeervol ingericht met ruime comfortabele fauteuils.