CULTUUR

Op het culturele vlak is veel te doen. Zo is er jaarlijks De Vestingcode, de cultuurmarkt en is er een open podium voor dichters, muzikanten en auteurs. Ook het theaterprogramma van de Twee Hondjes voldoet prima aan de smaak van de cultuurliefhebber.
 
 
Droogdok Hellevoetsluis, Hellevoetsluis Droogdok, Jan Blanken Droogdok, Droogdok Jan Blanken, Hellevoetsluis, Dagje uit Hellevoetsluis

Cultuurhuis Nieuwe Veste
In het Cultuurhuis aan de Opzoomerlaan 106 werken Stichting Muziekschool Voorne, Stichting Theater Twee Hondjes, Stichting Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Stichting Mediaplatform Voorne-Putten samen aan een cultureel programma voor iedereen uit Hellevoetsluis en omstreken. Het Cultuurhuis is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Op maandag is het Cultuurhuis gesloten.

 

Theater Twee Hondjes

Theater om in te bijten

Er is altijd wat te beleven bij Theater Twee Hondjes. Elk seizoen serveert het theater u op een gevarieerd en pakkend programma met o.a. cabaret, kleinkunst, muziek, theater, toneel en dans.

Lees verder